Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olcsii

    aktív tag

    Én a német ágat huztam ki. Rovid velemeny.
    38t nagyon jo tank, egyetlen hatranya talan a keves lőszer.
    Pz.IV pancelja nincs de dinamikus en mindig a pici 10.5cm agyut hasznalom arany loszerrel 1300 csatambol kb a felet igy jatszottam. Egy elmeny vele jatszani:)
    Vk3601h megvoltam vele elegedve a pancelja teljesen jo az agyu kicsit pontatlan de ebbe a tierbe nagyon jol ellehet vele boldogulni. Dinamikval itt sincs gond. 600 csatat mentem vele merem allitani hogy jo vele jatszani:) de a tankszazadok miatt lecsereltem kv1s re.
    Tiger: vele elfogult vagyok!!! Nagyon dinamikos jol fordul. Kicsit lassu a torony mozgas. Agyuja nagyon jo!! Gyorsan lo nagy atutes es gyors celzas. Pancelja nincs minden atlovi. Szerintem a legszebb tank a jatekban. 2100 csatat mentem vele.
    Tiger II: pancelja kicsit gyenge ide. De mar sokkal jobb helyzetben van mint a tigris. Az agyuja nagyon pontos es jo az atutese is. mar kevesbe dinamikus de meg elfogadhato.
    E-75: pancelja tokeletes. Sebessege olyan mint a tigris 2. Agyuja is jo bar az atutese nem valami nagy nem mindegy hogy hol lovod meg az ellent. Tornya neki is lassan fordul. Mint az osszes nehez tanknak. Szerintem a legjobbak kozott van a tier 9 kozott.
    E100: eszmeletlen jatek elmenyt nyujthat ha elfogadod hatranyait. Hatranya a has pancelt atloviik akar a tier VII tankok is. Picit gyorsabb mint az e75,agyujanak az atutese a legkisebb tier X. Igy nagyon tudni kell hova kell loni. Agyuja nem tul pontos igy inkabb kozelharcos:) pancelja nagyon jo ha szögbe allitod nem nagyon lovik at:)

    TigerP: pancelja nem rossz bar nagyon konnyen atlovik de vele mar kilehet menni es kidugni az orrat hogy ralojjon az ellen es kimenj utana radurrantani. Lomhabb mint a tigris vagy kiralytigris. Agyuja ugyan az mint a tigrise.

    Vk4502a: dinamikus.40km/h:) Pancelja keves. Agyuja sem a legjobb mert csak a rovidebb 10.5 csovet lehet feltenni. Ami kicsit pontatlan.

    Vk4502p: eszmeletlen lassu:) meg a mausznal is lassabb. A pancelja nagyon jo. A hatulra elhelyezett tornyot varosi palyan lehet igazan kihasznalni , de ott nagyon. Agyuja ugyan az mint az e75. Jatszani szerettem vele de aki nem birja a lassusagot az kifog keszulni:)

    Maus:) nagyon jo pancel. Agyuja picit kevves (e75,vkp) lassu de dinamikus mar amennyire lehet:) lassan fordul.

    Ferdinand: nagyon jo agyu. Dinamikus. Pancel keves.
    Nagyon jo vele jatszani.

    E50 es az M:) nagyon jo gyorsak bar nem annyira mint a tobbi nemzet medje.e50 nagyon konnyenyullad 88 agyuval szenvedes vele jatszani. Pancelja elmegy. Lehet vele utkozni mert nehez.

    Panther II: jo gyors. Pancelja keves mint a legtobb mednek. Agyuja jo csak keveset tud kiterni lefele.ez komoly hatrany.

    Roviden ennyi. Ékezetek hiánya ért elnezest telefonrol irtam :)

    wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

Új hozzászólás Aktív témák