Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Leo PTA-val megyek, bevállalok egy lövést az ellenfél "bázisvédő" JT-től, természetesen sérül az ammo azonnal (gondolkodom a vert stabot lecserélni vízes lőszerrekeszre, mert gyakorlatilag minden csatában ellövik a lőszerrekeszt vagy a töltés gyorsítót, mert ha a lőszerrekesz sérül akkor horribilis a töltésidő) na mindegy, már csak ellen arty van még életben, de takarnak a hegyek, meg kell kerülnie, ami idő, meg úgyis látni fogom jó előre. Láncát leszedem, megkerülöm és beállok a JT hátába, ami ugye a halálos ítélet neki. Nyílt terep semmi esélye onnantól, belelövök egyet, de ugye majd' 20 másodperces töltés. Ezalatt jön az ellenfél artyja, de mondom nem baj, mert bebújok a JT mellé, hogy fedezzen, aztán a saját 2 arty csak kiszedi, ő meg ha lő, akkor agyonlövi a JT-t is. Mondjuk artytól még az is kitelik, de ez volt a legértelmesebb terv. Már éppen mozdulnék, erre két nagy bumm, mindkét arty a JT-t lőtte és engem duplán leláncolnak.

    Az ellenfél arty meg röhög gondolom és kiszed nagy nyugalommal, még kb 3 másodperc kellett volna a betöltésig nekem. A kis javítót már korábban elhasználtam, mert egyedül kellett több ellenféllel harcolnom és leláncoltak nyílt terepen, ha nem javítok az ellenfél artyjai kiszednek.

    Elküdltem a büdös q anyjukba a saját artykat, mocskos szemétládák. Tipikus arty viselkedés, akkor lő, amikor rohadtul nincs rá szükség és az sem érdekli, hogy ezen akár a csata is elúszhat utána, legalábbis egy döntetlen lehetett volna könnyen. Csata után ráírok az idiótára, erre meghív szakaszba, hogy menjen a büd.s francba az ilyen. Mit hitt? Hogy megdícsértem?

    Az is megér egy misét azonban, hogy jön a tier10 francia arty teljes gázzal, ami nem kevés. Fordulnia is kellett, megáll és gyakorlatilag maximum 1-1,5 másodperccel utána lő és telitalálat. A leo pta-val ezt nem tudnám utána csinálni, komolyan beszélek, olyan mellét lőnék ilyen kevés célzással közvetlen megállás után, mint a huzat.

    Plusz egy (két) indok miért is nem szeretem az artykat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák