Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #66808 üzenetére

    omfg, jó mindegy hagyjuk, látom begörcsölt az agyatok megint.

    Könnyebb érvényesülni, de nem lehet vele kiemelkedően sokat sebezni a tierjében: kv1s
    Könnyebb érvényesülni vele és vezeti a tier sebzés átlag listáját: borsó

    Találós kérdés, melyik az op a kettő közül?

    Megnéztem még egy dolgot, mert ez a könnyebb vele érvényesülni valamiben meg kell, hogy jelenjen nem igaz? Az nem lehet, hogy csak szubjektív dolog, ha ennyire állítod.

    A szerzett xp talán egy jó irány mutató ebben a tekintetben, ha sebzésben nem is tud egy tank kiemelkedőt, talán xp-ben.

    A kv2 vezet a tier6-t (leláncolás, modul kiütés, nagy tankokat tudja sebezni stb), második a hellcat, szóval ok, a hellcat-ra kijelenthető, hogy vannak olyan tulajdonságai, amik tier6-ban második helyre felhozzák xp szerzési potenciál tekintetében (gondolom jól spotol és az adja az xp-t).

    A kv1s 8., pl a cromwell meg az E8 is beelőzi, azaz nem elég, hogy nem lehet vele elérni kiemelkedő átlag sebzést, de még xp-t sem lehet vele kiemelkedően szerezni. Vak mint a vakond, sok lövésnél osztozik a spotterrel.

    Hogy teljesen fair legyen a dolog, ebben az xp tekintetben lemarad a borsó, hiszen az elért sebzés nagy része sniperkedés, azaz osztozni kell más tankokkal.

    Igazából a kv2 az ami megfelel ennek a kritériumnak, hogy könnyű vele játszani és látszik is az eredményben, a kv1s se sebzés, se xp tekintetében nem remekel. A hellcat viszont jól hozza az xp-t, sebzés is rendben van, bár nem kiemelkedő.

    Egy tier6 tank erősségi listán (nem használom az op szót direkt) kv2-hellcat-kv1s lenne a sorrend, persze most a többi tankkal nem foglalkozunk, ennek a háromnak a sorrendjét próbálom meghatározni a látható eredmények függvényében.

    Természeten a könnyebb vele játszani meg hasonló pongyola tényezők figyelembe vétele nem lehetséges :)

    Itt tényleg az van ugye, ha a WG tényleg statisztikát nézne, akkor lenne bőven dolga még a kv1s nerf előtt a többi tankkal. Ha a vinnyogás erősségét és a tank népszerűségét nézi, akkor meg a kv1s az első, amihez nyúlniuk kell. Érdekes, hogy a második érv az erősebb és teljesen mindegy, hogyan teljesít a tank maga.

Új hozzászólás Aktív témák