Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz jano_77 #57601 üzenetére

    A Hellcathez szerintem folyamatosan hozzápiszkáltak eddig is, nekem minden patch után kellett 10 csata, hogy megszokjam, pedig rendszeresen játszom vele. Egyszerűen már nem lehet titokban nerfelgetni, így hivatalosan teszik meg. Mindenesetre nagyon sajnálom.

    De ezzel is csak azt látom, hogy a buta embert pártolják... Kiveszik ugye Sand River Assaultot, korábban kivették a Westfield Assaultot (a sarokzászlós után az ép hidasat is). Ezek mind.mind olyanok voltak, hogy ésszel bármelyik oldalról lazán meg lehetett nyerni.

    A Hellcat számomra mint ellenfél egyáltalán nem rettegett. Light tankkal még Tier5 sem kell, hogy kiszedd, sőőőőt! Közepes században nem egyszer T1 Hispano löveggel aprítottam Pokolcicát fél HP-re... Hova nerfelik már? Ja kérem, aki ül a seggén heavyként, arra veszélyes a Hellcat... De ezek a buta emberek.

    Tiger vs. TigerP ---> utóbbi így is gyenge az előbbihez képest, hova nerfelik már...?

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák