Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Spenike #56812 üzenetére

    Pedig jobb lett volna, ha most nem szólalsz meg.

    Pont most húzom minden ágon tier4-ig és nem csodálkozom, hogy a legtöbb statpadder szépen átugorják az alsó tiereket, annyi mocskos szemét tank van ott, már el is felejtettem. Igazából csak az alja statpadder marad low tierben, a normálisabbja magasabb tierben játszik.

    Igazából kis tierben a gyors, jó ágyúval rendelkező tankokkal lehet valamit alkotni. Az a gond, hogy olyan pocsék az ágyú általában, hogy közel kell menni az ellenséghez, ott meg nem lehet túlélni. Ja és nem árt fejlett legénység, nem az ingyenes 50%.

    Mindezzel együtt is már meg kell izzadni egy alap 200xp csatáért egy átlagos tier2-3 tankkal. Vannak jobb tankok, de kevés, a többség valami borzalom, az ágyúnak semmi átütése, nagyon közel kell menni az ellenséghez, de ott meg két pillanat alatt kiszednek, mert páncél alig van.

    Akik low tierben emberkednek és statot javítanak azok a kevés op tankot használják, de még azokra is fel kell rakjanak modulokat és több skilles legénységet, csak úgy van esély. Egy kezdőnek, ha nem költ a játékra tier2-3, de még 4-ben sem lesz soha olyan legénysége és annyi modulja, hogy esélye legyen. Nem is látja az ellenséget, azok meg binoval kiszúrják. Arról most nem beszélek, mert az a legalja kategória, akinek még ez sem elég és arannyal nyomja.

    A kapott xp low tierben sokkal kevesebb, mint nagyobb tier-ben, cserébe a fejlesztés is kevesebbet igényel.

    Ha hozzáteszed, amit írtam, hogy csapnivaló legénység, modul nélkül, sokszor félig kifejlesztett tankokkal nyomulnak az emberek olyan statpadderek ellen, akik mondjuk több száz csatát lenyomtak T18-ban, akkor az még csak ront ezen.

    Valószínüleg a statpadder felturbózott, eleve op tank által elérhető xp-t kevered azzal, amit egy átlag játékos tud elérni. Bár összegszerűen az az xp sem sok, vért kell pl izzadni tier3-ben egy alap 1000xp érdekében, ami magasabb tier-ben sokkal egyszerübb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák