Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz olcsii #38861 üzenetére

    Remek, nekem csak kb a hetvegere lesz meg.
    Azert en nem fogom szidni a 6os csatakat, marha jol szorakoztam, mielott nekifogtam volna az IS-6-nak, a nyeresi atanyom 52,72 volt, ami ugyesen leesett 52,64-re, most a sok 6os csata miatt meg felment 52,85-re :C
    Es mivel az elso 10-ben kellett legyel ha gyujteni akartad a TP-t, igy nem lehetett konnyelmuskodni, szoval koszi WOT, hogy az akcio miatt megtanitottal egy ovatosabb jatekra. (soha nem szerettem ucsorogni, hacsak feltetlen nem volt muszaj, igy eleg sokszor elsonek hullottam el, foleg gyors tankokkal).

    kmarci25 ertem. Akkor lehet hogy parhuzamosan fejlodott ki a dolog, itt is, es ott is.Nem lehetetlen, ha jol tudom Bolyai mellett meg egy angol (utannaneztem, orosz) is ugyanazt felfedezte a noneuklideszi mertant, szoval ott is parhuzamos volt a dolog.

    Drenadar en tenyleg nem tudom, mi az a vsync, erdemes bekapcsolni ? asszem nekem nincs bekapcsolva.

    Linkin ha jol emlekszem E75-el osszefuttam Lakeville-en a varosban egy IS4-el.Beallt egy tormelekhalom moge, kisse kitolatott es lott, en meg csak neztem, hogy ezt most hol fogom megloni, mert a jobb szele, ami nekem balra esett, hat ugy emlekszem, hogy dontott, es onnan minden pattant.Aztan a celzas modban neztem hogy hol a francba tudnam megloni, es bevillant, hogy a torony felso lemeze hajaz az IS3 lemezere.Na aztan ott szetlottem az IS-4-et, igaz ha jol emlekszem, 1 loves pattant onnan is...

    Enzo hisz ha kifejleszted a 10es tankot, akkor magatol kifejlesztodik az M103-n is, nemde ?
    Ha meg akarod tartani, akkor nem erdemes kifejleszteni a loveget, hanem egybol az E5-t, ha nem tartod meg akkor meg minek, ha az E5 a cel ? Ha viszont jo a tank, es kellemes vele jatszani, es meg akarod tartani mert annyira jo, hogy tudod sokat fogsz vele menni, akkor lehet erdemesebb a legjobb loveget is kihuzni az E5 elott...Nekem meg nincs megveve (gondolkodom, hogy eladjam-e a T32-t mert az csapat tipusu jatekban jol jon).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák