Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Vikthor #34388 üzenetére

    Ha nincs rá függőleges stabilizátor, akkor mehet álcaháló vagy a célzásgyorsító.

    A wiki álcahálót, binot és célzásgyorsítót ajánl.

    A bino nem kérdés, kell rá.

    Az viszont egy jó kérdés, hogy álcaháló vagy venti vagy célzásgyorsító, melyik kettőt a háromból. Szerintem a venti fontos lehet, ilyen hosszú töltésidő esetében már másodpercekben mérhető a hatása és javít egyébként a célzáson is, csak kevesebbet. A harmadik modul már fogósabb kérdés, mert ezek szerint nincs stabilizátor rá.

    A Camo tábla alapján az álcaháló sokat nem javít egy eleve pocsék kamo értéken. A WTE nincs benne, de úgy tudom, hogy elég rossz a kamója, a jpze100-t lehet nézni, hát azon 25% sokat nem segít.

    Mondjuk nem drága az álcaháló és levehető arany nélkül is. Érdemes először talán azt kipróbálni és ha úgy látod, hogy lősz és mégsem spotolnak olyan gyakran, akkor tartsd rajta azt. Olyan megfontolásból lehet értelme, hogy papír a tank, tehát ha spotolják szinte garantált a hp veszteség. Tehát ha el tudod kerülni a spotot, az fontos. A wiki szerint az ágyúja nagyon sérülékeny és csak 1 kis javítót lehet vinni, meg esetleg nagyot, de annak horror az ára.

    Ha viszont úgy látod, hogy szinte mindig spotolnak, ha lősz, akkor nincs értelme álcahálót rajta hagyni, mehet a célzásgyorsító.

Új hozzászólás Aktív témák