Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Elf #250973 üzenetére

    ilyen alapon kötekedhetsz azon is, hogy te kikapcsolt monitor mellett játszol :) és még akkor is kicsi eséllyel lesz akár 5 egymást követő vereséged, de nyilván valamivel nagyobb az esély ilyenkor, mármint ha veszíteni szeretnél

    egyébként viccess, de keress rá a videóra, volt / van egy tajparaszt török játékos, aki leginkább amx cdc-vel tolta és nem akarok hazudni, de valami brutális sz.r WR-je volt, de a 2 svéd cc kapott replay-t játékosoktól, akikkel egy csapatban voltak és az a történet, hogy blokkolják a többieket (3-as szakaszban jön 3 ilyen paraszt), tolják, löködik stb. Az viszont érdekes, hogy több olyan finom dolgot csináltak, ami arra utal, hogy jó játékosok, csak van nekik egy ilyen acc, amelyiken baromkodnak.

    Tehát annyi igazság van ebben, hogy ha direkt veszíteni akarsz, akkor talán meg tudod oldani, de egyébként még nekik se sikerült mindent elveszíteni, pedig hárman tolták ebben a stílusban egy szakaszban.

    Én nem is értem, ezen miért kell kötözködni, ha te magad bevallod, hogy gyenge vagy matekból, de azért csak erőlködsz. Ez nem az én igazságom, hanem a számok igazsága, a valószínűség szabályaival kötekedsz, nem velem.

    zadia: ez már bonyolultabb számítás, 12 csata, ha nem számolod a döntetleneket, akkor 2 a 12-en, de a 3-9 arány sokféleképpen kijöhet. Egyébként tényleg ilyen egyszerű felteszed a chatgpt-nek a kérdés és megválaszolja:
    Kérdés: "legyen a esemény esély 48%, b esemény 48% és c esemény 2%. Mennyi az esélye, hogy 12 sorsolásból A esemény 3-szor fordul elő és B esemény 9-szer?"
    utána egy kb 2 oldalas számítás jön :)
    Így körülbelül 0.5754% az esélye annak, hogy 12 sorsolásból 3-szor fordul elő az A esemény és 9-szer a B esemény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák