Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz wwenigma #250961 üzenetére

    Igen, minden ládából annyi eséllyel pottyan ki prém tank, amennyi eséllyel te 5x egymás után veszítesz vagy nyersz a WoT-ban. Ez egy olyan játékosra vonatkozik, aki kb 48% eséllyel tud nyerni-veszíteni. 5x bukni zsinórban elég gyakran megtörténik. Ládából tank? Na az már nem ilyen gyakori, bár most inkább nem mondok semmit, mert vettem 4 ládát ócsón és kivettem belőle 1 prém tankot :) hogy ez se volt manipulálva, nyilván nem az a cél, hogy vegyek még több ládát. Ha adnak 4 ócska ládát, akkor tutira nem veszek semmit utána, de persze ez konteó :)

    Egyébként mindig az a duma, hogy majd sok ezer csata után helyreáll a %, de nem értitek, hogy a direkt ismétlődéseknek már egy 5x ismétlődésnek is rohadt kicsi az esélye. A nagy minta se úgy épül fel általában, hogy 5x veszítesz, azután 5x nyersz és megint 5x veszítesz. A véletlenben persze az a kényelmes, hogy akár ez is előfordulhat, de megint meg kéne érteni, hogy ennek nagyon kicsi az esélye, hogy ilyen ismétlődő minták legyenek.

    Valamelyik cc-nek volt videója, hogy talán 25x (vagy többször) egymás után veszített. Na most, csak megint hogy el tudd helyezni a logikában, annak az esélye, hogy 21x egymás után veszítesz a WoT-ban kisebb, mint hogy nyersz a skandináv lottón :) ő meg 25x veszített zsinórban.

Új hozzászólás Aktív témák