Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz Dobi 562 #237861 üzenetére

    Mindenkinek a dombra kéne mennie... de mégse mennek.
    Én se, már sose megyek Mines-on a dombra. Sose. Ha esetleg éppen stroke-om van és mégis arrafelé megyek és azt látom, hogy egyedül vagyok, vagy csak 1 valaki jön velem, akkor visszafordulok. A tapasztalatom az, hogy full egyedül maradok ott és kilőnek a csata legelején. Ez a 60k-ás csatás tapasztalatom. Persze ha feljutsz a dombra akkor már jó, mert OP pozíció, de 50-50% az esély, hogy feljutsz oda normális HP-val. Viszont randomban az emberek inkább mennek összevissza, mintsem a dombra, így már én se.

    Észak spawn esetén szigetre megyek. Ha onnan sikerül továbbmenni a második szigetre akkor a domb feljáróján álló nehéz tankokat hátbalövöm és onnantól kezdve a domb is elesik, ha esetleg nem a miénk.

    Déli spawn: C9-es bokorhoz szoktam menni. Onnan lehet lövöldözni a domb feljáró alján, illetve D7-en hátrébb álló nehezeket. Ha a domb elesik akkor ez a pozíció sajnos kuka, mert a dombról spottolnak és kilőnek. Viszont még így is jobb eredményt tudok elérni, mintha a dombon meghalnék az első percben.

    A domb legfőbb problémája az, hogy aki felszalad a dombra azt mindenki tudja lőni: a másik light, a nehezek a domb alján, az arty is odafókuszál. Rengeteg HP elveszik ezzel a manőverrel.

    Amúgy meg a random NEM CSAPATJÁTÉK. Mindenki a saját játékát játsza.

Új hozzászólás Aktív témák