Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • po1son

    addikt

    Wg nem gondolta át ezt a astron rex tankot.
    Tegnap nem ment nekem a játék, jó alaposan felb.sztam magam a lowe-vel, úgy voltam vele próbáljuk ki ezt a új táras csodát.
    8 meccs - 3430 dmg - 62.5% wr

    Én így szereltem fel, papíron nem erős, a valóságban meg egy kivégzőgép, de lila cuccok, cola, jó legénység eléggé ajánlatos.

    Lőszer kevés van benne (30 darab) bc25 feeling, tehát állómeccseknél max egy tárat lehet blindba lövöldözni és a 190es pen miatt érdemes 20-10/gold-normál kombóban elosztani a lőszert.
    Más negatív tulajdonsága jó formán nincs is a tanknak közepesként, van egy tumor a tank tetején (kupola), de a mozgékonysága sokat kompenzál rajta.
    Az ágyú nekem brutálisan op, hiába pontatlan 0.35, a gyors célzókör szűkülés miatt 1.73 nem érződik.
    4 sec intraclip soknak tűnik, de ha sunyi módon játszik az ember + sikerül a meccs elején egy kulcsfontosságú pozíciót felvenni, akkor a 320 alfa-val rögtön lesebzi a játékos a saját hp-ját.
    Én elég agresszív játékstílust képviselek, ami jól fekszik ennek a tanknak, ha falkában van és le kell tolni egy oldalt, de csak ésszel, a térképet folyamatosan nézni.

    Tanktestet így érdemes forgatni, pár fokot forgatni, a torony mindig szembe nézzen az ellenféllel. Elég troll így a páncél, sok lövést lehet felfogni.


    Ha ellenfélként látod tier 8-7-6-os tankkal, akkor esetek többségében alsó lemez és a torony közötti felső lemezt érdemes lőni vagy kupola.

    És végül egy metafórikus gif, hogy milyen érzés astron rexben játszani. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    STEAMID/WOT nick: po1son_

Új hozzászólás Aktív témák