Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Geller72 #225545 üzenetére

    A prók lila turbóval használják a T56-t vagy field modification-ben úgy módosítják a felszerelés mezőt, hogy a normál turbó is hozza nagyjából a lila turbó szintjét.
    Nekem nincs xwm-em, de amikor látom, hogy 1550 a hp-ja, akkor általában jobb játékos ül benne és mozgékonyabb is a T56. Az 1650 hp-s dezsők meg általában bénábbak lesznek, akik felrakták a tömegnövelőt és ezzel más hasznosabb felszereléstől vették el a helyet.

    Én tankelit ajánlására a táras tankokon, már amiken a sebzés a lényeg (pl elc even inkább látótáv, kamo, parancsnoki látó), mind improved aiminget is használok. A hatásmechanizmusát nem állítom, hogy pontosan értem, de érzésre (nem csináltam statot), jobban teljesítenek így.

    castor: én nem lövök sok aranyat, eddig egyet se lőttem a bourrasque-ból. Nem kellett egyszerűen.
    Igazad van, sok értelme így nincs a prémium mivoltának, mert ami kreditet keresne, azt ellövöldözi. Talán így menőzhet a haverock előtt, hogy ma is nőtt 2-t a wn8-a :)
    Esetleg, ami lehet, hogy pl a T56-ra mondják, hogy a baromi magas alfa miatt ott érdemes arannyal menni, mert visszahozza. A bourrasque-nál is lehet hasonló a helyzet, elég magas az alfája. Majd egyszer kipróbálom, ha nem kell a kredit másra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák