Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Geller72 #224523 üzenetére

    Hú, most nézem milyen hiszti van a CF miatt :) Akinek tetszik használja egészséggel, én a skoda t50-re hajtok tier9-ben inkább. Néha azért gurulok a CF-el is, de nálam legalábbis nem kiemelkedő tank vagy nem értek hozzá, de nem is akarok ennél jobban érteni hozzá.
    A skillt4ltu 3,2e sebzés átlagot tud gurítani a CF-el. Igaz, nem spórol az arany lőszerrel, ha olyan a helyzet, de azért mértékkel használja, tehát ez egy jó mérőszám.
    Az utolsó 20 csatámban 2,2e átlagot tudtam vele, előtte kevesebbet. Ha már tudom hozni a skill4ltu szintjének a 2/3 csak alap lőszerrel, akkor én már elégedett vagyok a teljesítményemmel, ennél több nekem nem kell egy tanktól.
    Ha bejönne az, hogy 3 tankra tudom rakni a legénységet, akkor a két cseh tier9-10-el játszanék legszívesebben. A régi accomon elég sok, kb 300-350 csatám volt mindkettőben és azok nagyon (oda)b.szógépek. Remélem nem nerfelték nagyon időközben.

    Más. Mostanában több togot láttam a csatában, aztán ma látom, hogy hirdetik a prémium shopbanm úgyhogy ez az oka. 4e pénzért adják a csicska csomagot, a főnöki csomag az drágább. Na ezt én nettó pénzrablásnak gondolom, a WG elég pofátlan, hogy ezért pénzt kér. Fizetni kéne azoknak, legalább kapjanak pár aranyat, akik hajlandóak a toggal játszani :) sarkos véleménye, de egy billentyűzetet szétütöttem a tog miatt a régi accomon, amikor nem értem vissza a foglalókörhöz. Valamelyik küldetés pont meglett volna kitüntetéssel, de így mégsem, mert a csigája nem bírt visszavánszorogni.

Új hozzászólás Aktív témák