Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • köpet

    aktív tag

    A tott-nak hála visszavettem az 50TP-t; arra emlékeztem, hogy pontatlan, de a mértéke meglepett. Kb. minden 3. lövés talál, 15mp alatt tölt, ehhez képest a 60TP tényleg előrelépés.
    Himmelsdorfon leálltam a banánban pofozkodni egy másik 50TP-vel, 3 lövésből ő 3x lőtte el a kupolám, én egyszer sem az övét (nyilván álló helyzetben full becélozva halk ima mellett).
    Na ezután áldoztam kicsit a legénység képzésére, meg talán kezdünk is összeszokni valamelyest, így javul a helyzet, de ez nem egy szép barátság kezdete úgy érzem.
    Az 53TP-vel is mentem pár kört, aminek meg újabban szanaszét lövik a tornyát, nem csak a kupolát, pedig az egész megbízhatóan működött egykor. Volt valami változtatás, amiről lemaradtam? A kupola is mintha megnőtt volna, de lehet csak én látok rémeket... :F
    A crew 2.0-t még az előző homokozóban kipróbáltam az 53TP-vel, 36 pontot ért akkor a legénység, kapott instruktort is, de az eredmény egy szarabb tank lett, mint volt. A pontokat az ágyú jellemzőinek javítására használtam el jobbára, cserébe a mozgékonyság és más "haszontalan" dolgok elvesztek, ebben meg kellene találni az egyensúlyt valahol. Maga a homokozó viszont ebben nem igazán segített, mert mindenki kifullozott tankokkal rohangált és úgy szórta a aranyat mint egy király, vagyis nem bizonyult reális tesztkörnyezetnek számomra. Ha ezt behozzák bajban leszek, a tankok kis részét tudom majd használhatóra kihozni, és a jobbak vadkacsaként fognak levadászni úgy is.

    Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

Új hozzászólás Aktív témák