Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz Szibilla #224226 üzenetére

    Berlin. Nagyjából amióta bejött. Erre nem berakták ezek a köcsögök rankedre. Az a térkép meddel szerintem játszhatatlan. A nyílt részen kuksolsz egy tetves bokorban, és imádkozol, hogy értelmes scoutod legyen a csapatban. Ha felvillansz, nem sok esély van a túlélésre.

    Amikor éppen hosszabb prémem volt télen, akkor meg melléraktam Highwayt. Azt a pályát megint rettentő mód utálom. Nagyjából a térkép sarka a városnál játszható. Sokáig a másik sarokba mentem meddel, de rájöttem, hogy semmi értelme. Miután az össze bokorlakó odalát, plusz a tetves arty is oda lövöldöz általában. Miután a városba sokkal nehezebb.

    És még lenne nem egy pálya, amit bannolnék. Westfieldet se szeretem többek között.

    Most megint van némi ajándék prémiumom, meg voltak credit boostereim is, ezért a 3db t8-as prém tankommal játszottam. A 122tm-mel nem egyszer volt, hogy dezertáltam. Amikor a nyolcadik földbelövés után (természetesen teljesen leszűkült célzókörrel vagy 10mp célzás után) még lepattanok egy 20m-re lévő ebr-ről is, akkor nagyon nehéz nyugodtan reagálni a dolgokra. És nem egy ilyen csatám volt vele, amikor semmit az ég világon nem lehetett eltalálni. A vicces meg az, hogy a t8-as prémtankjaim (medek) közül talán ezzel a legmagasabb az átlagsebzésem. De a legjobban a LIS-t szeretem. Az obj274a-val viszont a mai napig nem sikerült összebarátkozni.
    És úgy általánosan megint az az érzésem, hogy valami láthatatlan nerfet kapott minden tank pontossága. Az arty nerfelése után ez zavar a legjobban a játékban, hogy iszonyat pontatlan minden tank, és az rng-nek sokkal-sokkal nagyobb szerepe van, mint kéne. A sebzésben akár még maradhatna is a 25%, de az átütésben mindenképpen lejjebb kéne vinni 10% környékére, és sokkal pontosabbá kéne tenni az ágyúkat. Plusz célzásidő buff mindennek. Mindegy, milyen bullshit van a satokban, ha 8-10mp célzás után is mellélősz. Ennél idegesítőbb dolog nincs szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák