Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Geller72 #223876 üzenetére

    Arty nélkül is épp elég szerencsétlen játszik, akiknek annyi a játék, hogy védik a bázist és képesek akár egész csata alatt egy bokorban végig figyelni. Én ha nem lenne muszáj a küldetés miatt, soha elő se venném az artyt, a küldetések előtt se volt egy darab csatám se arty.
    Mert én egy tankos játékkal akarok játszani, nem egy ilyen felülnézetes, régi c64 vagy régi izometrikus játékokra hajazó valami sz.rral.
    Igazából és sajnálom valahol a sok szerencsétlent, akik azt képzelik közben, hogy de jót játszanak. Ez tényleg játék, szórakozás? Maximum a torz lelkületüeknek, akik azt élvezik, ha a másik ember szórakozását tönkre teszik úgy, hogy ők közben érinthetetlenek.
    Én azt se bánom, ha kiszednek, ha tudtam egy jót játszani. Sokkal többet ér, mint az a csata, amikor ülök hosszú percekig és várakozok, hogy majd az ellenfél mozduljon és hibázzon és akkor jövök én és büntetek.
    Én ezért nem szeretem skill stílusát. Hatékony, de vannak más streamerek, akik sokkal agresszívebben játszanak az elejétől fogva és élvezetesebb nézni jóval. Sajnos már nem streamel, de volt régen egy félmeztelen svéd gyerek, na ő tolta rendesen és elkente a száját az ellenfélnek. Lótott futott, agresszíven és nagyon ügyesen. Nagyon jó streamjei voltak, szerintem sokkal tehetségesebb játékos (volt), mint skill, csak hogy mondjam, kevesebbet taktikázott, többet játszott és ezért eredményben valószínűleg skill jobb, de nézni nem annyira jó, nem annyira látványos, szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák