Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nomic

    aktív tag

    válasz Aljasvip #223863 üzenetére

    Oké, lehet kicsit túlzó voltam, de most őszintén... mennyi tudás kell hozzá? Pályaismeret nem kell, mert van kb. 2 fix hely a pályán ahova beállsz a meccs elején, és onnan tudsz adott helyeket lőni.

    Már célozni sem kell tudnod, hisz a játék megmondja, mikor ér oda a lövedék, ahova célzol. Igen, a szórás nagy, de azért nem sokat szoktak artyval mellélőni. Nekem is sokszor szűkülés nélkül meglepően pontos lövéseim voltak.

    Játékmechanika ismeretére nincs szükség. Artyval nem kell törődni páncélokkal, lövedéktípusok tulajdonságaival (igen, van 3 amiből 1 használható), nem kell törődni a jó pozíciókkal, mert nem vagy közvetlen veszélyben, tehát nem tudsz olyan hibát elkövetni, ami végzetes lehet.

    Ne érts félre, nem utálom az arty játékosokat, nem értem, mit lehet ebben szeretni, de ha valakinek az jó, hogy 10ezer csatát játszik M44-gyel, ám legyen.

    De ha végiggondolod, mitől lesz valaki jó játékos... pályaismeret, saját tank ismerete, a tanknak, leosztásnak és pályának megfelelő pozícionálás, adott szituációban döntéshozás, okos lőszerhasználat, térképolvasás, stb. Ezek közül egyikre sincs szükség az artyhoz.

    Zárjuk le inkább a témát. :)

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

Új hozzászólás Aktív témák