Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Rogan99 #223851 üzenetére

    A wotot csak célkitűzések nélkül szabad játszani, hacsak nem vagy überprofi. Én már a chatet is kikapcsoltam. Játszom a játékom, ahogy nekem tetszik, nem érdekel, hogy ki mit ugat a chatben :) Különösebb célkitúzésem nincs, a rankeddel ezért sem fogalkozom, amiót 1 sráf kellett volna a védett 7-es szinthez és visszaestem onnan a 4-esre :) Köszöntem, a randked nem nekem való.
    Egyébként igen, túl nagy a véletlen szerepe, ami lehet, hogy egy kezdő játékosnak jó, mert célzás nélkül is sebez egyet minden ötödik csatában és akkor abból az élményből táplálkozik egész nap, de egy szint felett, amikor az ember már tud célozni és nagyjából ismeri a gyenge pontokat, hát sok élményt nem ad.
    Persze nekem is vannak varázs lövéseim, amikor az is7 bal felső kémlelőjén levő kb20cm-es gyenge pontot ellövöm 500m-ről (megtörtént, mintha zsinóron húzták volna a lövedéket oda, érdekes), de inkább lenne kisebb a szórás.
    Quickybaby is csinált egy videót az rng-ről és magyarázott össze-vissza, hogy hát így meg úgy, végül is annyira nem jó, de elfogadható. Vicces volt a következő videójában vagy streamen meg majd szétb.szta az ideg a harmadik elbaltázott lövés után. :)

Új hozzászólás Aktív témák