Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    Kibéreltem 10 napra a vk45.03-at és határozottan tetszik. Érdekes, hogy nem tier limites a tank, de szinte csak elvétve voltam vele tier9-ben.
    10% hp növelést adtam neki, mire levarázsolják róla az 1540 hp-t én is tudok 1k-t sebezni általában. Tier7 csatákban meg amikor kevés a 8-as akkor ennél akár sokkal többet is lehet vele csinálni és nagyon korrekt módon hozza a kreditet. Meglepődtem rajta.
    Sajnos drága, még így leárazva is az lesz, mert a buffolt Super Pershing gyakorlatilag egy árban van ezzel és nem sokkal rosszabb az MM-je neki a tier limit miatt. Most növelték a Super Pershing sebességét, van észrevehető kamoja, az átütés hasonló és ugye a varázspáncél. Ami néha semmit se véd néha meg a bl10-el is megküldhetik és kivédi.
    Arra viszont nem találok magyarázatot, hogy a vk45.03 miért van ennyire keveset tier9-ben. 2 óra kredit farmolás közben mindössze egyszer.
    Jó tank, megvenném, csak nem ennyiért, mert még a -15%-os ár is magas szerintem egy tier7 tankért, amivel általában ingyen hp sebzést viszek az ellenséghez, mert minden beüti szinte szó szerint. Sniperkedni meg a borzalmas álcázási érték miatt ezzel nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák