Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz szbalogh #217756 üzenetére

    Látom neked teljesen más sorrendben vannak a fogyóeszközök, mint nekem.
    Nálam az első(4-es billentyű) mindig a tűzoltó, és az mindig automata, ennek a helyére megy az egyéb, ha megy, vagy a nagy javító akár a kicsi mellé.

    A második, ami az 5ös billentyű lenne, azt bebindelem egéren a down- gombra, ami közvetlen a hüvelykujjam mellett van, így a kis fogyóeszköz pont ugyanoda esik, mint a lánctalp. így dupla mouse-down gombbal szerintem így a leggyorsabb kis fogyóval láncot javítani. A 6os gombon pedig a legénységi gyógyítás, semmi különös(de lehet a mouse-up-ra van berakva). Kicsit problémás lehet mondjuk rádióst vagy loadert gyógyítani, általában ezek ülnek a 4es helyen, de azért nem olyan fontos posztok ezek, ha gáz van(sok tankban amúgy is csak 3an ülnek).

    Nektek van valami trükk?
    chimera coalition-15-höz(amx105 v batchat 8k spot+dmg kombó) keresek amúgy td-ket, artykat, ha valaki tier10 artyval próbálkozik valami küldivel).

    #217762
    Igen sajnos...mozogni kell vele folyamat, lehetőleg előre, és ha bármit trükközni kell, frontot lőni, tehát nem tudod kihasználni a mobilitás/páncél kombót, akkor már elvérzett...és hát gyakran ez a helyzet. Csak azért nem cseréltem be, mert ez az alpine tiger festés baba rajta :))

    [ Szerkesztve ]

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák