Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz jozefgucci1 #217259 üzenetére

    Én meg azt kérdeztem, miért vagytok benne biztosak, hogy a piros acc "pirosan" is fog játszani? Ugyanígy vice versa, attól mert lila, lehet beültette a haverját, aki életében nem játszott a Wottal. Vagy csak telefonál egyet és nem tud annyira figyelni, belehibázik, nem úgy és nem azt csinálja, amit a tudása alapján elvárnál stb.
    Én vagy 20000 csata óta nem használok ilyesmit, pont leszarom, milyen player jön szembe, mert azt nézem, ki-mit csinál a pályán, és azt milyen tankban teszi. Mert végső soron ezek határozzák meg az egész csatát.
    Még egyszer régebben írtam, hogyha meglátok egy ellenfelet, akkor csak az jár a fejemben, hogy mennyi a töltésideje, kb. mekkora a látótávja, milyen alfa, tárasnál hány lövedék stb. Ezekre kell készülni, és arra, hogy ezt ki is tudja használni az ellenfél. Egy piros is tud "lilán" játszani, hisz minden majomnak van bem egy Ász köre. Miért ne lehetne az éppen aktuális is az ő Ásza, amikor véletlenül ügyes, vagy az rng mindent bead?
    Szóval mindig a legrosszabbra kell készülni, és akkor kevesebb a meglepi, tudatosabb a csata, végső soron jobb játékossá válsz hosszútávon...
    ...

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák