Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Dobi 562 #205373 üzenetére

    Az 53TP sokkal megosztóbb tank mint az IS-3. Nekem is nagyon bejött, a legjobb átlagom ezzel van a 8-as heavy-k között. 2100 körüli dpg és még akkor játszottam vele amikor behozták az ágat, kicsit rosszabb játékos voltam és azóta jött hp buff is az alsóbb szintekre ami kicsit megdobhatja a sebzést.

    A páncélját én nem éreztem olyan jónak mint amilyennek írjátok. Kis troll jellege van annak hogy nem megszokott módon az alsó frontlemez erősebb mint a felső így ha megszokásból a hasát lövik akkor szoktak róla pattogni. A felső frontot viszont nagyon könnyű belőni, a kupola is elég nagy és az oldalpáncél is gyenge.
    Kapáslövésben is szerintem jobb az IS-3. Egy gyengébb játékos kezében jobb az IS-3, sokkal megbocsátóbb tank, könnyebb vele játszani.
    Az 53Tp-t meg sokan szeretik sokan viszont utálják. Emlékszem amikor skill4ltu húzta rá a 3 jelet nagyon utálta. Azt mondta a páncélja nem ér semmit az ágyúja meg rohadt pontatlan. Iyouxin talán pár hónapja ment végig az ágon, ő imádta, 59 csata, 3600 dpg, egészen beteg átlag, még 10-es tankkal is jó lenne. :D

    (#205376) Dobi 562
    Azt beleszámoltad, hogy magával a rankedezéssel egy csomó kötvényt szerzel?
    Ha megmászod az összes divíziót akkor 8200 kötvényt kapsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák