Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Dobi 562 #205372 üzenetére

    Na ha jól rémlik írtam régebben olyat hogy szerintem a 10-es tankokat nem fogják most cserélni a kötvényes boltban és bejött.

    IS-5 és a kreszlávszkíj kerültek be mint reward tankok. A legrosszabb 8-as heavy-k között vannak. IS-5 az egyik első prém tankom volt még évekkel ezelőtt. Rengeteg kreditet farmoltam vele annak idején. A legtöbben utálni szokták, borzasztó pontatlan az ágyúja, nem is nagyon látni belőle a csatákban. Én sem tartom jó tanknak, de a közös emlékek miatt fura módon szeretem.

    KV-4K-m nincs, de arról a tankról jót még nem hallottam. Teljesen érthetetlen koncepció. Se mozgékonyság, se páncél, se ágyú. Viszont viccesen néz ki, olyan mint ha a hátulja lenne az eleje ezért lehet meg fogom venni. ;]

    IS-6B-m és Chrysler K GF-em van. A Patton KR-t tudnám még megvenni. Ha túl sok kötvényem lesz lehet begurítom azt is.
    Ha csak bővül a bolt és nem kerülnek ki a régiek akkor szerintem még mindig a patriot a legjobb vétel.

    Ruszki szerveren amúgy érdekesebb lesz a helyzetem. Itt eu-n majdnem minden kötvényes tank megvan így nem nagyon van miből választanom. Ott viszont most a rangsorolttal sok kötvényt gyűjthetek és össze is jönne kb 10 ezer. A progetto-t addig szerintem még nem nerfelik (sőt talán később sem fogják) így lenne is mivel játszanom. Nehéz döntés lenne hogy melyik kéne választanom ezek közül első 8-as prém tankomnak, fő kredit farmolónak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák