Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz peterson79 #190335 üzenetére

    Ha keresnél biztos találnál gyorsan olyat aki megcsinálná helyetted, de én ahogy írtam kurvának érezném magam szóval én nem csinálok ilyet.

    Szakasz kicsit megkönnyítheti a dolgodat, de szakaszban is a nagy része rajtad múlik a küldetés szempontjából. Olyan dolgokban lehet jó a szakasz, hogy például ha tapasztaltabb szakasztársad van az megmondhatja neked hogy éppen hogy érdemes helyezkedni, hol érdemes spotolni, spotolós küldetéseknél lövi a spotod. Ha kill kell neked akkor lehápézza az ellenfelet, de meghagyja a killt neked, ha sebzés kell akkor csak láncol és hagyja, hogy te farmoljál, felveszi a lövést helyetted ha szükséges ezzel megmentve téged, stb.
    Viszont ehhez nem ártana hanggal kommunikálni, nekem meg nincs mikrofonom, ezért írtam, hogy találnál nálam jobb szakasztársat.

    Konkrétan amiket írtál küldetések: a sebezz 6k-t ölj 5-öt kifejezetten könnyebb szakaszban, de kell hozzá a jó mm és a te jó teljesítményed is, de ze például szerintem belátható időn belül összejönne szakaszban. A blokkolj 3x annyit mint a hp-d az egy retardált küldetés, szakasszal nem nagyon lehet befolyásolni és nagyrészt attól függ, hogy mikor találkozol elég sok hülyével ellenfélként. Az ászolós küldetés is könnyebb ha a szakasztárs a kezed alá dolgozik.

    (#190337) jano_77:
    Nade ha tudja, hogy ez a küldetése és elveszi előle akkor pont, hogy nem jó szakasztárs. :D
    Ha a küldetés a cél akkor a jó szakasztárs úgy játszik, hogy legnagyobb valószínűséggel meglegyen a társnak a küldetése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák