Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Simulacrum #170839 üzenetére

    Tegnapi szakaszozás után arra jutottam, hogy ha az alap xp-s utat nézzük a maratonhoz, akkor a leghatékonyabban panther/m10 3-as szakasszal lehetne haladni. 7-es limites tankoknak a legjobb az mm-jük, a panther/m10 amúgy is egy egész jó tank, 3-as szakaszban pedig szopóág mellett is jönne a minimum 60%-os győzelmi arány.

    Charioteer és a su101 is nagyon jó td-k, de elég nehéz összehasonlítani őket, mert nagyon eltérő játékstílus.
    Su101-gyel játszottam a buff előtt és utána is. Lényegesen lassabb lett mint volt, de sokkal jobb a páncélja. Én elég béna vagyok fix tornyos td-kkel, de ezzel volt pár egész élvezetes csatám amikor top tierként roham td-ként használtam és beyoloztam az ellenfél pofájába. A jó álcája miatt jó lenne klasszikus bokor td-nek is, de elég pontatlan az ágyúja a sznájpoláshoz. A 3 fokos csőlehjlás és a fix torony miatt nehéz vele jól játszani. Összességében a 7-es td ezen az ágon szerintem jobb a saját szintjén és ugyanez a játékstílus.
    A charioteer nagyon rugalmas td, simán lehet medként is játszani. Piszok gyors, nagyon jó csőlehajlás, kiváló álcaérték és aránylag jó ágyú. Sokkal könnyebb jól játszani vele, mint a su101-gyel és a pályák sem befolyásolják annyira a teljesítményét, mint a su101-nek vagy a svéd td-knek. Szerintem ez a legjobb 8-as td én ezt választanám. Másik érv a charioteer mellett, hogy ott az ág végén a kukáskocsi ami elég szórakoztató td. Yolowagen-ből a nerf óta nem látok olyan sokat.
    Kínai prém td-vel én nem játszottam, de skill4ltu nagyon jónak tartja. Az is fix tornyos, stílusra a su101-hez hasonló, roham td. Ehhez a játékstílushoz én elég béna vagyok, ezért nem tervezem a beszerzését. :)

Új hozzászólás Aktív témák