Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #14873 üzenetére

    Második német TD ág, várom, csak lehetne már akcióban a jagdt 8.8, kellene egy farmoló és egyben legénységhúzó német TD tank.

    Az e25 tényleg jónak tűnik, nekem nincs, de mint ellenfél egy gyors, sunyi, nagyon gyorsan lövő kis tank. Ha jó a játékos, akkor nehéz meglőni és simán le tud láncolni úgy, hogy esélyem nincs javítani csak kis javítókészlettel, amit használhatnék esetleg fontosabb dolgokra is később.

    Ezzel együtt nem látok vele nagy sebzéseket, 1,4k-t szoktak a prok is összehozni, mert addigra kilővik őket. Azt nem tudom, hogy mennyi kreditet hoz így, de lehet, hogy egész jól, ha mondjuk felszerelik kétágú távcsővel meg kamohálóval, akkor szinte láthatatlan, de egész jó látótávja lesz és spotolhat.

    Sokan egyébként scoutnak használják, ami szintén ok, mert nagyon jó sebessége van.

    De több dolog is szól a jagd mellett, ha meg tudom venni ákcióban valamikor. Hat legényt tudok benne húzni, nem csak 4-t. Nagyobb a DPM-je, jó a páncélzata, tehát lehet vele akcióba menni, amit én igazán szeretek.

    Sniperkedő TD-m már van, nem kell még egy. A su12244 minden sniper cuccal fel van szerelve (100% kamo skill, álcaháló, távcső, álcafestés meg BiA) de az a tank közelharcra is nagyon jól használható. Addig sniperkedek, amig a helyzet engedi és utána harc és azzal el lehet dönteni a csatát, már számtalanszor megtörtént, de az E25-el nem hiszem. Nem nagyon látok a végjátékban már e25-t.

    Mindennel együtt a kérdés a kredithozam. Lehet, hogy abban viszont jó az E25, de ezt csak találgatom, mert az oldal szerint még nincs elég adat. Kicsit a su12244 alatt hoz a 13,3k a nettó bevétellel, úgyhogy elméletileg nem lehet rossz, mert a su jól termeli a kreditet hozzáértő kezekben.

Új hozzászólás Aktív témák