Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    Csak én vagyok azon a véleményem, hogy az IS-4 és más lassú dögöknek már nincs akkora szerepe mióta olyan gyors tankok vannak a játékban, mint a francia és usák autoloaderek?

    Nem hiszem el, hogy IS-8-cal túlerőben ki tudok osztani 4300 sebzést, szépen tili tolizva és így cikázva a lövések közt, sőt a tornyom oldalával ellenséges IS-4 lövését pattintva (igen ugyanaz a löveg van mindkettőn...)

    utána meg IS-4-gyel 1200 sebzés után megesz az ellenséges csapat és nincs meg a mobilitás, hogy mozogva védjek legalább addig, hogy 1 ellenséget magammal rántsak...

    Ez mi? Gold ammo vagy csak szimplán béna vagyok? Ha béna vagyok, akkor IS-8-cal meg miért nem? Nem értem :(

    Egyre jobban gyűlölöm az IS-4-et sőt azon agyalok, hogy az ST-1et sem veszem meg, mert ugyanúgy kapnék egy lomha gépet, amivel a jelek szerint nem tudok mit kezdeni.

    Végső agyf@szomban elővettem a Hellcatemet és helyre raktam a sebzés és XP és pénz értékeimet, miután IS-4-gyel két kör alatt buktam 50 000 pénzt prémium(!!!) accounttal.

    Lehet el kéne indulni az amcsi autoloader vonalon... :) Mondom ezt úgy, hogy mióta játszom, még nem történt olyan, hogy ne nerfeltek volna olyan ágat, aminek épp nekikezdtem...Bocsi srácok, de ezt is miattam fogják nerfelni :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Új hozzászólás Aktív témák