Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz szbalogh #141394 üzenetére

    Két tank közül választhattál: van a T26E5 és a T26E5 P. Előbbi álcafestés nélküli, neked kell lefesteni, utóbbi pedig egy speciláis álcafestéssel rendelkezik és te nem tudod lefesteni.
    Ha logikusan lenne megcsinálva akkor az előre festett verzió is +5% camo bónuszt adna. De mivel a wg-ről van szó, természetesen nem logikusan csinálták meg. Ahelyett, hogy +5% bónuszt adna az a festés is, inkább úgy oldották meg, hogy arra a tankra semmilyen festés bónusz nem vonatkozik cserében megemelték az alap camo értékét. Mivel az alap camo érték szorzódik mindenféle módosítóval (legénység camo skillje, bia, venti, kóla) így a két tank camo-ja teljesen eltérően viselkedik.

    Alapból camo skill nélküli legénységnél a festetlen sima verziónak rosszabb a camo értéke, mint P verzióé:

    Ha lefested a simát, de még mindig camo skill nélküli legénységgel nézed akkor megfordul a helyzet:

    Aztán minél magasabb a legénység camo skillje és több a módosító (venti, bia, kóla) annál jobban behozza a hátrányát a P verzió. 100%-os camo skill, bia és venti esetén pl már jobb:

    Régebben a sima verziót jobban megérte választani, mert volt egy kis páncél plussz a torony egyik oldalán, de lehet hogy ezt már javították, mert tanks.gg szerint már egyformák.
    The T26E5 Patriot missing armor

    Ha írsz a supportank akkor egyébként ingyen cserélik a simát P verzióra vagy a P verziót simára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák