Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • notika77

    senior tag

    válasz ollie #131781 üzenetére

    Nem tudom mik voltak az érvei, de nekem az előző sandboxon, mikor heavy-vel voltam és meglőttek csilingelt, villogott, de a tank ment tovább lehetett vele irányt váltani, pontosan lőni stb. A stun csak pár másodperc volt és nem nagyon volt hatása. Elvileg fájó a nagyobb splash a láncolások miatt, de az újra felhasználható javító miatt az sem fáj annyira. Mineson kaptam fent a dombon a TVP-vel hátulról egy T92 lövést és az szedett le ~700HP-t. Találat volt nem splash. Szándékosan álltam oda és úgy, mert alapból viszonylag kevés arty lövést kapok be és ki akartam próbálni, hogy kiszed-e egy lövéssel. Ez azonnali garázsmenet lett volna a mostani játékban.
    Tegnap az orosz lightot, mikor meglőtte az arty kaptam több lövést is, némelyik pattant, némelyik bement és 3-400HP-val sikerült visszavonulnom pár métert. A legrosszabb az ijedtség volt, hogy mi történik, mert villogott a képernyő a bekapott lövésektől, meg csillingelt és szirénázott az első csatában közvetlenül azután, hogy autókáztam kicsit vele. Próbálgattam a sebességét, irányíthatóságát nem érdekelt a csata, majd beállok egy bokorba, lövök spotolódok, visszahúzódok, majd visszamegyek és rögtön kapom az áldást, talán le sem esett a spot, mert közben bekerült az ellen, de észre már csak akkor vettem, mikor a kilövésem után nézelődtem :)
    Lehet nem is az arty lőtt meg elsőnek, sajnos nem tudom megnézni a replay-t, mert a kliens csak az utolsó mentésére van beállítva, mert nem vette át az éles kliens beállításait.

    Amíg nem próbáltam, féltem a stuntól, mert olyanokat képzeltem, hogy megáll a tank vagy megy tovább ugyanabba az irányba másodpercekig, homályos lesz a képernyő, a célkereszt imbolyog mindenfelé és nem tölt újra vagy csak dupla idő alatt, de ezekhez képest az a pár százalékos képességromlás semmiség, amit ráadásul még gyógyítani is lehet.

Új hozzászólás Aktív témák