Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz wwenigma #131637 üzenetére

    Nem istenitem a lilakat, sarkitasz, kerlek ne tedd! Nagy altalanossagban beszelek. Ugyebar a veennyoc dolog az az atlagteljesimenyedet ertekeli. Nyilvan mindenki hoz jo es rossz donteseket de valoszinuleg a lila kevesebbszer mint egy atlagos jatekos.

    Free xp megkonnyiti az ember dolgat, de miutan fullos egy tankod onnantol kezdve unicum szinten hasznalod? Valoban ez lenne a titok nyitja? :C

    Multkor mar mutattam neked lilakat akik rendszeresen streamelnek es kimagaslo a gyozelmi aranyuk, nem spammelik a goldot sem, szoval megint bedolt az elmeleted.

    Termeszetesen vannak akik igen, a top klanok tagjai akik tenyleg kicsit ra vannak buzulva a statra de altalanossagban nem letfontossagu a gold spam a jo jatekbeli teljesitmenyhez.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    Nem lehet, hogy te reroll wannabe unicumokkal talalkoztal parszor es az o jatekbeli viselkedesuk alapjan alkottal magadban velemenyt az osszes lilarol?

    Mert amiket leirtal az arra a tipusu jatekosokra illenek, mert ok tenyleg ott hagynak a kakiban ha kockazatos a helyzet es inkabb a hatso sorbol spammelik a goldot, hogy ne csokkenjen az e-penisz merete.

Új hozzászólás Aktív témák