Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tarka_szarka

    tag

    válasz robogo81 #116747 üzenetére

    Teljesen más stílus lesz a három gép.

    T25/2
    Egy lassú medként lehet leginkább használni. Átütésben gyenge, de dpm meg nem rossz. El kell vele autózni egy jó lövész helyre és onnan csipegetni. Közelharcban sajnos elég lassú a torony. Kilences tierbe nagyon nem való.

    T28 proto
    Nagyon lassú. Mind gyorsulás, mind végsebességben a leglassabbak közé tatozik. Az oldala vékony, sidecrape-re nem nagyon való. Nem is fordul körbe a tornya, ez néha kellemetlen. Viszont van két elég nagy előnye. A frontja elég erős, tier 8-9-et is sokszor megfogja. Leginkább szemből a torony két oldalát lövik át. Mindig szemből kell fogadni a lövéseket, a tornyot is szembe kell fordítani a lövéseknek. A másik nagy előnye a jó ágyú. Nagy alfa és jó átütés, ráadásul a ROF is magas. Ha hagynak lőni, akkor szépen le lehet osztani a sebzést. Az egyik legjobb TD is lehetne, de nagyon visszahúzza a rangsorban a mobilitása. Leginkább akkor voltam vele hatásos, ha egy irányból jövő ellenfeleket tudtam feltartani a frontommal, miközben sebezhettem. Sniperként remekül funkcionált.

    T30
    Elsőre csalódás a gép a proto jó ágyúja után. Pontatlan, lassú löveget kapunk, ahol a lövedék is lassabb. Hozzá kell szokni és más módszerrel használni. A tornya amerikai heavy mintára kemény (ez is az volt régen) és a nagyja lövést megfogja. A weakspot elég kicsi. A test viszont puhább, rejtendő. Az ágyú 750-es alfával rendelkezik, viszont nagyon nagy a töltés idő. Leginkább akkor tudtam vele érvényesülni, ha tornyozhattam és nem tudtak rám rontani. A nagy alfa mindig fenyegető dolog, ezért ha fenyegetően mutogattam magam (közben várod a betöltést), akkor csak elhamarkodott lövéseket eresztenek el az ellenfelek, amik a toronyról általában pattannak. A mobilitás nem túl jó, de azért oda lehet érni vele a szükséges helyekre. Sniperkedni nekem nem vált be, mivel a pontatlan ágyú célkörön belüli szórása is vicces, sok lepattanót fogunk kapni. Persze a találatok fognak a szájunk sarkára húzni egy mosolyt, hiszen 700-800hp mínusz az nekünk kedves, az ellennek meg ....

    WOT account: tarka_szarka

Új hozzászólás Aktív témák