Hirdetés

  • Men of War II teszt

    gp Tankok, gyalogság, tüzérség – lehet még újat mutatni a második világháborús stratégiai játékok világában? 14 évvel az első Men of Wart követően az eredeti fejlesztők ezt is megpróbálták.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz zodo #115651 üzenetére

    0.9.13-ig, egy mag teljes 100%on ment nálam, mig a többi csak egy kicsit dolgozgatott - ez javult a hangok kulon feldolgozasaval (0.9.14) de egyikuk folyamatosan 100-on pörgött míg a GPU terhelése a grafika beallitasok valtoztatasaval aranyosan nőtt-csökkent de max 80% volt. (4mag4GHz, egyik folyamatos 100%)

    0.9.15-ös tesztszerverrel kiegyenlitett a magok terhelése és a GPU 100-on teper, ergo a korábbi CPU limitből GPU limit lett de ez nem azt jelenti hogy a grafikai valtoztatások miatt jobban enné, mert e mellett komoly FPS növekedés is jelentkezett ugyanazon beallitasoknal illetve nem tudtam (nem is nagyon neztem igaz) CPU limitet létrehozni. (4mag4GHz, mindegyik 60-80% között, minden maxra allitva kiveve az arnyekok visszavéve ultra-rol maximumra, ami 50-ről 80FPS-re valo ugrast eredmenyezett)

    Probaltam monitoroztatni de az AB nem akarta az igazat...
    A procidnak a magjai külön frekin skalazodnak tehat nem lehet tudni hogy épp idlében csinal valami aprosagot vagy dolgozik illetve a gépedben levő 7770-nel GPU limited van, ezért nem latod.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák