Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz EQMontoya #111529 üzenetére

    pfff.... nem a T3as tank feladata kilőni a KV1-et. Kész. Ennyi. Sebezni tudja, ha muszáj, de azért van mindkét oldalon top tier. Ha +2T ben vagy, óvatosabban mész, de nem ülhetsz be a sarokba sírni, mert vannak +1T-k és veled azonos szintűek, akiket neked "szánt" az MM.
    az MM egy kalap szar, ezt sose vitattam. Naponta postolnak ide érzékenyebb lelkűetűek olyan leosztásokat, amik a WG szerint nem léteznek. 15-15 nehéztank. 2-2 arty és 13-13 TD. Egyik oldalt 3 heavy és 8 MT, másik oldalt fordítva. És sorolhatnánk a végtelenségig.
    Az MM szar, de nem a +2T miatt, annak ahhoz semmi köze. A +2T hozzászoktat a következő szinten jövő tankokhoz, és megismerteti őket veled, rákényszerít, hogy óvd a hp-d, és még extra kihívást is jelent, amiért plussz XP jár. Ráadásul gyorsítja a leosztást.

    atti777: KV1ben ülve nem éreztem sose azt, h olyan nagy védelmet jelentene a páncélom a T3as heavyk vagy pláne TD-k (alap lőszer 110+pen) ellen. Persze, kaptam goldot rendesen, és sokat pattintottam, de aki tudta hogy mivel és hol lőjön, annak nem okozott gondot.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák