Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    megosztom veletek a tapasztalatim a T55A/LT-7 (3 arty spottolása + sebzése/ölése) küldi kapcsán.

    egy ideje már fut, kb as szokásos minden 8-10. csatára adta be a 3 ellen artyt de sehogyse jött össze. Más spottolta fel, kilőttek az elején, kikaptunk stb...
    Tegnap Sacred Valley-ban Ru 251-vel J2-ről indulva felspottolatlanul elértem a bázisukat, és szinte egyszerre spottoltam fel a 3 artyt. Kettőt kilőttem, de a harmadikat kilőtték előlem, épp amikor ráfordultam.
    Hát nem voltam boldog. :O

    A hibát ott követtem el, hogy nem számoltam: a Ru 240-es alfája miatt 2 T9-T10es artyk kilövése legalább 4, de inkább 5 lövés, vagyis 22-28 mp, még ha rögtön töltés után lövök is. Ez bőven elég idő a saját csapattársaknak, hogy a harmadikat kilőjék előlem, ahogy meg is történt.

    Így ma, Kharkovnál, amikor a C8-as bázisról szintén Ru-val előbb az A soron majd az 1-es oszlopon ellenállás nélkül végigszaladva felspottoltam a 3 artyt, először csak mindhármat megsebeztem. Ez összesen két töltésidő volt (11 mp), és milyen jó, h így jártam el, mert az egyikből így is csak az utolsó cafat (164 dmg) jutott nekem, és egy másikat is, amibe egyet lőttem, kikapták egyből.
    De küldi sikerült, mert a feladat 3 arty sebzése, nem kilövése.
    Javaslom mindenkinek, aki ezzel szenved, hogy erre figyeljen. :)

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák