Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Grillo #108306 üzenetére

    A tiger I jobban mozog, de a Tiger (P) frontpáncélja elég troll. Aki tudja, hol kell lőni, annak nem ügy, de sokakat meglep. Ezzel együtt egyik se front harcos. Ami a folytatást illeti, Az aladár nem egy nagy szám, a Béla nagyon jó a pattintós küldikhez, az egeret nem ismerem. A kiránytigrist az ágyúja teszi nagyon jóvá, az E75 szódával elmegy. Az e100 sokak szerint az egyik legjobb 10es heavy, nekem még szűzen áll a garázsban...
    Végeredményképp a Tiger I vonal egy kicsit mozgósabb, a másik ágon kicsit több a páncél, kinek mi a stílusa, nekem a heavyk annyira nem fekszenek, h egyiket is a másik elé helyezzem.

    a küldinél az acélnővérek miatt érdemes csajos tankokat kialakítani, vagyis olyat, amiben csak csajok ülnek. Hogy megvárod, amíg összejön egy kupac és egyszerre beletszed vagy fokozatosan cseréled le, amíg kész nincs, az tőled függ. Ha van sok vonal, amit húzol, akkor érdemes várni és egyszerre indulni meg az adott iránmyba, amikor az összes szükséges megvan, ha kevés tankod van akkor lehet jó a fokozatos megoldás.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák