Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz mcwolf79 #108288 üzenetére

    Mindkettőnél a szakaszos küldetések és a 15-ös (nyilván) hiányzik. A szakaszossal nem lesz gond, bár az LT-nél kell a jó pálya/jó csapat/noob enemy faktor is.

    LT-nél a bázisfoglalás várat még magára, ezt nem is nagyon próbáltam még, illetve a mumus: sebezz két arty-t...

    Közepessel szintén az artys hiányzik. Izgalmas, hogy ha ez van beállítva, akkor alig van arty, vagy képtelenség eljutni hozzájuk. És hiányzik még a "sebezz 3000et" küldi. A Stug-nál Sherman Jumbo-val egyedül csináltam meg a szakaszos 3000-es küldetést, most bezzek képtelen vagyok 3000-et sebezni, pedig T-44 is áll már a garázsban :B .

    Lehet, hogy nem lesz olyan hamar kész, de elég öreg vagyok már ahhoz, hogy tudok várni. Akár vasárnapig is! ;]

    Ja, és kicsit félreérthető vaoltam: nem a T-55A jöhet, hanem csak a küldetései. A tankot őnúúúbságom lehet, hogy el sem éri, hacsak nem tartják bent a küldetéseket még vagy 3 évig... :O

    És hogy igazán ON is legyek:
    A gyújtogatós küldetéshez én is javasolom, hogy a Cromwell-t használjátok. Amikor elértem a küldihez (némi fórum olvasgatás után, ahol őt ajánlottátok) az első csatában, a második lövésemmel kigyújtottam egy Comet-et. Azon a napon velem volt a Schwartz... :))

    (#108289) h1mpi : "ugyanolyan nehéz". Szo-szo. Ha ugyanolyan nehéz, akkor miért kínéódnak vele oly sokan? De igazad legyen!

    (#108287) Emu: "arannyal nem próbálkoztak?". A Skoda T-40 köpte rám piszkosul. Talán ha egyszer sebzett vele. Nem néztem vissza saját magam (még), de lehet, hogy más is lőtt arannyal, csak hát ebben a csatában az én RNG-m volt felcsavarva.

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák