Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Mcray #17850 üzenetére

    Hát Ray ne chat-elj annyit inkább kiabáld ki magadból, csak ne legyenek ott a gyerekek meg az asszony :D .
    Én gondoltam, hogy írok rád hogy toljuk, de akkor általában ki vagy bannolva hmmmm(nem vagyok egy olyan nagy játékos sem, viszont egész jókat mentünk egyébként, csak kéne még egy ember aki hajlandó ts-ezni).

    Én ezzel már nem idegelem magam jókat nevetek inkább, megtanultam tolerálni nem lehet másképp.
    Tegnap csak belfastal mentem és borzalom, ahova mentem ott befoglal dd kiírt ca, bb leéget és öröm és boldogság addig, míg a csapat másik fele ki nem halt. Akkor az ellen szépen befoglalja a másik bázist is és nem erőlteti magát azon, hogy ahol vagyunk még maradék bázist befoglalja, lerohanja mert időben és pontban nyernek. Hiába mondom, hogy lehetne fordítani gyertek van füst és van hydro semmi.
    Egyetlen egy csatában volt arra példa hogy royal navy túlerő volt a részünkről, egy másik belfast meg fijin képében. Micsoda gyilkolást vittünk véghez egymás füstjében hydrojával, de természetesen a végére csak mi maradtunk, aztán minimális ponttal nyert az ellen, ez borzasztó dühítő.

    20 csatából 12-t nyertem, a maradékban is első 4-ben voltam mindig, de hiába ez van. Az ellenfél is megjegyezte hogy piszok overpower a belfastos gyerek, de hát nem velük voltam sajna hanem a poi poi-okkal.
    Január első hetébe voltam egyedül 80%-os azóta ha megnézitek borzalom 45-47-50% próbálom azért az 50-et tartani de ennyi a max egyedül.

    Ja Tavaszi meg Fox biztos felhúznak jó játékosok, én csak average, meg below average vagyok.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák