Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    válasz Frawly #49235 üzenetére

    Értem már, meg utána is néztem ennek a virtuális gép dolognak, hát ez így elég gyenge, mert hol van akkor a gép teljesítmény, ez valami gépe a gépben dolog.

    Ó de kár, hogy nem megy simán. Mert megcsináltam azt is, amit DZs kolléga ajánlott, hogy kivettem a régi xp-s gépből a vinyót és beraktam az új gépembe, (hátha mondom a klónozás nem sikerült jól a vinyóra), de ekkor is ahogy indulna a gép már kék halállal indul is újra. Sőt még csökkentett módban is ezt csinálja, pedig ott elvileg nincsenek driver betöltések, legalábbis nem annyi.
    Sajnos a két gép konfigurációja eléggé eltérő, még az alaplap gyártó sem egyezik, s ez lehet a gond ahogy írta is Fenyő.

    De akkor annyi remény van, hogy találni kéne olyan gépet amit azért bevesz annyira, hogy elinduljon az Xp rajta, tehát ne legyen kék halál, a drivereket meg "csak" át kéne frissítenie mikor betöltődött, és kész, menne az egész tovább csak egy új "vas" van alatta, amit akarok. Elvileg működnie kéne. Mert ez lenne a jó, ekkor valójában a Xp dolgozik azaz maga a rendszer a számítógép teljesítményével, és nem csak virtuálisan valami.

Új hozzászólás Aktív témák