Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz leyo76 #31248 üzenetére

    sziasztok

    minden segitonek itt valaszolok

    a winXP CD felulete kulonleges, kicsit holografikusnak tunik. szep diszkret szine van a drapp es a bronz kozott. a notihoz egy bontatlan foliazott tasakban utmutato konyvecskevel. a matrica a notin lathatoan innen lett leveve. en bontottam fel a tasakot. egyszer eltunt a hang, es errol a cdrol megjavitotta magat. eloszor most hasznalnam a cdt telepitesre.

    es sikerult is, de cdrol bootolva nem. ha hagytam a windowst elindulni, akkor lazan kezelte a cd-t, es igy lett most ugyanabban a particioban ket perldany a draga win xp-bol. bootolasnak megkerdezi, melyiket ohajtom inditani. huh de jo :)

    szoval szerintem a cd tenyleg eredeti. amerikabol importaltam az egesz notit, durva lenne ha hozzam vagnanak egy tasakozott hamisitvanyt gravirozassal, hologrammal, konyvvel. mar csak nem.

    mas nyomon kell elindulni, miert nem bootol a usb dvdirorol ezzel a cdvel. nemtom mi lehet. amire gondolhattam volna az mind kilove.

    az a szomoru helyzet, hogy ha mindjart ujraparticionalok es torlok mindent, mar nem fogok tudni mivel irogatni itt nektek. akkor pedig lottek. mert ha ujratelepiteni csak boot segitsegeve lehet, es errol a cdrol a legyalult csupasz vinyos gep sem bootol, akkor megette a fene. akkor mar sohasem lesz rajta semmilyen oprendszer, max 3 torott virusmaradvany. es lesz egy szep szuz gepem, amit nemtok hasznalni.

    nagy baj lenne. imadom ezt a gepet.

    hogy nez ki a boot menu? legyszi ird le, legalabb ismerjem fel, ha megtalaltam...

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák