Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #23926 üzenetére

    Na jól van, csüccs le, igyál egy sört, lazíts, és vegyél három nagy levegőt. Aztán szépen higgadj le, nem bánt senki.

    Egy információt adtam, hogy így is lehet, ilyen is van, nem kötöttem beléd. A szándék jó volt, arról nem tehetek, hogy ezt te rögtön személyes sértésnek fogod fel. Videó nem kell, el tudom képzelni.

    Meg azt is el tudom képzelni, hogy Microsoftéknál abból indulnak ki, hogy az egységsugarú user egyszerű mint a bot, ezért az a legegyszerűbb, ha letölt-frissít-újraindít helyette az operációs rendszer, mert akkor biztos, hogy feltelepülnek a szükséges frissítések. Ha valaki okosabbnak gondolja magát, mint egy ötödikes, akkor majd kikapcsolja, meg beállítja magának, ahogy tudja, de attól MS-éknél a szándék megvolt. (halkan jegyzem meg én is így csinálnám, de hát én nyilván egy sötét gyökér vagyok). De tudod mit, nagyszerű ötlet, a következő MS oprendszer azzal kezdje a telepítést, hogy megkérdezi: "okosabb-e vagy mint egy ötödikes???" és ha user igennel válaszol, akkor mindent kelljen neki állítani manuálisan (opcionálisan előtte ki kell töltenie egy tesztet, hogy tényleg-e okosabb). Védesd le gyorsan, ebből lehetsz milliomos.

    Figyellek már régóta, elismerem sok embernek segítesz, de mellette az élő fába is belekötsz, ha kell ha nem, ha csak egy kicsit is más véleményen van mint te. Szerintem erről szokjál le, jobban jársz te is, mi is. Tisztelem a tudásodat, és a segítőkészségedet, de azért van egy határ...

Új hozzászólás Aktív témák