Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz |kisbandi| #23551 üzenetére

    "Attól, hogy még nem találkoztál ilyen alkalmazással, még létezhet, lásd fentebb."
    Milyen példát is hoztál fel rá? Nem emlékszem ilyenre. :U
    A FIFA hülyeségéről brd már megírta a frankót, a "hülyebiztos" szó elég találó erre. Az, hogy a programot szarul írták meg, nem arra utal, hogy nem lehet kikapcsolt lapozófájl mellett játszani.
    De még egyszer elmondom, amit már korábban hangsúlyoztam párszor: "ha nem használsz memóriazabáló alkalmazást."

    "Lehet, hogy Te tudod, mit kell ilyenkor csinálni, de Pistike, aki Windows install után végigment az 1001 tweak minden pontján (amiben persze ez is benne volt), nem biztos, hogy fog rá emlékezni."
    Pistike nem használ memóriazabáló alkalmazásokat (pl. tervező-fejlesztő programok), ha mégis, akkor bizonyára tudja használni a Google-t is (vagy a fórumot).

    "de ha megfelelően be van állítva, nem látok teljesítménybeli különbséget."
    A lapozófájlnak csak a méretét tudod állítani, meg legfeljebb azt, hogy a vinyó elejére kerüljön és töredezettségmentesített legyen a partíció, amin van, mást nem igazán.

    Nem "támadok", vitatkozom. Meggyőzhető vagyok jó ellenérvekkel!

    "Lehet, hogy Te nem használsz olyan programot (vagy többet egyszerre), ami 2GB-ot meg tud enni, de én pl. igen..."
    Elhiszem, bár példát még mindig nem mondtál (FIFA-n kívül)... :U
    Egyébként szerintem elkerülte a figyelmedet, hogy kihangsúlyoztam (most még egyszer leírom), hogy "ha nem használsz memóriazabáló alkalmazást." Ezért sem értem, miért jössz most azzal, hogy te márpedig használsz 2 GB-nál több memóriát fogyasztó programot - ha használsz, hát ne kapcsold ki (bár ha mondjuk 4 GB RAM-od van, akkor is kikapcsolhatod), engem az se zavar, ha 10 GB-osra állított lapozófájlt használsz, te dolgod, azt csinálsz a gépeddel, amit csak akarsz.

    Szerk.: még valami: egyébként szerintem jobban tennéd, ha pl. brd-del nem vitatkoznál, kb. ezerszer jobban ért a Windows-hoz, mint Te - és ez nem azt jelenti, hogy Te nem értesz hozzá - félreértés ne essék -, hanem azt, hogy ő már csak a szakmájából következően is eléggé vágja a dolgokat.

    Mi meg azért ne vitatkozzunk, mert kezd unalmassá válni. Béke van. :R

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák