Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VaZso

    senior tag

    válasz DrGonzo22 #19338 üzenetére

    Elvileg megoldható az is, hogy mind a három rendszert lássa a Grub, de a fent írt sorrendben (XP, Vista, Linux) biztos bootolható lesz mindegyik.

    Ha problémásnak tűnik a vinyó, előbb nézd meg rajta a S.M.A.R.T információkat, esetleg a gyártó tesztprogramját futtasd le azért. Amúgy egy hangos vinyó is elfuthat még jódarabig, ha csak ez a baja, pl. nálam is megy ilyen minden mindegy alapon folyamatos üzemben... :)

    Azért én a Win-féle Documents and Settings könyvtárat és a Linux-féle /home partíciót az üzembiztosabb merevlemezre helyezném át, egyik sem bonyolult feladat és nyugodtabban alszol, mert tényleg csak az op. rendszereket kell újratelepíteni, ha gond van.

    Robagp:
    Megoldás lehet talán, ha a két, rendesen (pl. másik vinyó nélkül, hogy ne kavarodanak össze a driveok) feltelepített rendszerben utólag (a másik behelyezése után) kiszeded a felesleges driveokat, amit nem akarsz látni.

    Tehát a Felügyeleti eszközöknél az egyes partíciókhoz meg tudod adni, hogy ne rendeljen hozzá betűt, elvileg így olyan sok problémát nem tud okozni egy esetleges vírus a másik rendszeren.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák