Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz egykori #96487 üzenetére

    Fateromnál és másnál is működik a winfos, de ők semmi másra nem használják, mint telefonálásra. A csempe miatt viszont jól átlátható nekik, talán azért nem hajították még el.
    De itt okos telefonról beszélünk, márpedig ahhoz semmi köze. Lassan mindent csak az elbaxott explorer-ben lehet(ne) intézni, de konkrétan 10-ből vagy nyolcszor megdöglik, pl, ha épp a PP felületére akarok belépni vele, pedig az az oldal nagyon frankón meg van csinálva, még a leggagyibb telefonoknak sem kerül erőfeszítésébe, mert Elon "bandájában" nem hülyék ülnek, hanem valóban agytrösztök, akik értenek is ahhoz, mi kell az embereknek.
    De sajnos az IE még ott is gyakran elvérzik, ezért már tényleg semmi másra nem jó, mint telefonálni, fényképezni, GPS, SMS..A 640 már a térképpel is hadakozik, egyszerűen kevés és teljesen elavult a hardvere ahhoz, de ez a két flagship-ről is elmondható. Mára ténylegesen elavultak, a 950-ben a 808-as snapi, konkrétan annyira rossz konstrukció volt már akkor is, mikor kikerült, hogy hűtőbe kellett tenni, ha pl dokkra csatlakoztattad, de bármi másban is ahol a 950xl még hideg volt, az már érezhetően meleg, vagyis mára 90%-ban ezeknek a készülékek aksiját totálisan kinyírta.
    A 950XL-ben viszont a 810 elég jó lett, kevesebbet is fogyaszt, erősebb vagy 30%-al, dokkra inkább ez volt alkalmas ezért ezek aksik még mindig jól bírják.
    Nekem, pl elég jól bírja az aksija mindig.
    Az okokat meg tudjuk,az MS gennyesre keresi magát havonta IOS és DROID-ra való fejlesztésekkel és programokkal, amiket nagyon igényesen meg is csinálnak. Bárki ezt csinálta volna a helyükben, te sem és senki más nem foglalkoznál azzal, ami csak kolonc a nyakadon és veszteséget termel.
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon ezt mikor döntötték el? A tippem, 2016 nyara, tehát sok-sok millió embert átb...tak simán, hiszen mindent előre megterveztek, hogyan kell szép csendben lerugdosni az ebereket a rendszerről, hogy abból ne legyen brutális népharag...

Új hozzászólás Aktív témák