Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btudos

    Topikgazda

    válasz gabber01 #50903 üzenetére

    Igazából a baj ott van, hogy a legtöbb user képtelen elfogadni, hogy a WP alapvetően más koncepciót követett mint az Android, amit én személy szerint nagyon kedveltem. Persze buta volt, de különleges, és pont a gyökeresen eltérő felépítése tette lehetővé azt a sebességet és stabilitást, amit az új irány már nem tud hozni.

    Alapvetően a Microsoft fejlesztési tempója eredményezte, de nem sikerült az alapkoncepciót követve beépíteni a hiányzó dolgokat a rendszerbe, inkább választották az egyszerűbb utat (action center kialakítása, vagy a fájlkezelő, ami tulajdonképpen egy felesleges valami, csak épp nem oldották meg, hogy tényleg felesleges legyen, inkább összedobták a Files-t), hogy kielégítsék a userek igényeit, minthogy a saját koncepciójukat tökéletesítsék. Legjobb példa a csatolmánykezelés, amihez tulajdonképpen csak át kéne emelni a Onedrive alkalmazásban meglévő file pickert, de a mai napig képtelenek voltak megcsinálni, így válaszként még mindig nem lehet egy doksit csatolni, csak OneDrive-on keresztül. (Vállalati levelezésben ez nyilván nem opció.)

    Én még mindig szeretem a WP-t, nem váltanék más rendszerre, de a 8.1-gyel behozott változtatások számomra elég véleményes irányba vitték el a rendszert, annak ellenére, hogy a részegységek könnyebb fejleszthetőségének alapvetően örülök.

    Nálam az aktuálisan legfrissebb PfD-s build van fent, nincs panaszom a videólejátszásra, az valami egyedi gond lesz.

    Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák