Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz kolosanyi #14699 üzenetére

    Az a bajom vele, hogy szar. Egyrészt, mert tudom milyen a droidos verzió és ahhoz képest fapados, másrészt meg nekem sokszor bodja el a GPS jelet, illetve néha lefagy.

    Azt értem, hogy szar, meg fapados, mármint a szavak jelentését ismerem, ami jelenleg a te véleményed tükrözi a programról, de ettől még nem lettem okosabb. Mivel én nem ismerem a droidos verziót, csak a Symbianos-t használtam előtte az E-52 telómon, igazán kifejthetnéd mire vonatkozik a szar, és a fapados. Nem piszkálni akarlak, csak ha valóban van egy komfortosabb, többet és jobban tudó program a futásaim naplózására, és a menet közbeni mérésre tájékoztatásra, akkor áttérek arra.

    Nekem egyébként az Endomondo egyszer sem fagyott még le (hetente 2-3x használom május óta) viszont a GPS jelet valóban eldobja néha, de mivel az auto pause be van kapcsolva, ezt jelzi is hang bemondással, de kb néhány lépés után ismét jelzi, hogy megvan a kapcsolat.

    De mivel tud többet a droidos verzió (az ingyenes) mert nekem például a WP-s verzió már nagy tudásbeli ugrás volt az S60-as verzióhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák