Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz Freddycom #10537 üzenetére

    Úgy látom erről a hozzászólásról valahogy lecsúsztam. Először is köszi. :B

    1. Unified Remote-t már megszoktam Android-ról. Azonban ajánlatod felkeltette érdeklődésem és utána néztem. Az Android-os Unified Remote tényleg tökéletes volt, viszont WP-n az olvasottaim szerint attól elmarad. A Unify kifejezetten WP-re koncentrál?

    2. Unified Remote Android verziója 2.9.1, a WP verzió száma csak 1.2.0.0. Ez azt jelenti, hogy WP-re kevésbé fejlesztik és ennyivel el van maradva az Android verziótól, vagy teljesen független a számozás a két OS között, ugyanazon app esetében?

    3. SoundHound szintén jobban muzsikált Android-on, több mindent megtalált és sokkal gyorsabban (talán iOS-en szintén, valahol láttam is erről YT videókat). De a mai napig annyira vegyesek a vélemények, hogy szinte eldönthetetlen. SoundHound-ra több review érkezett (2174 vs 1297), gondoltam WP-re is jobb. Shazam valóban ingyenes, de úgy tudom hogy havonta 5 számot engedélyez felismertetni. A fizetős verzió igen borsós: 1410 Ft.

    4. Translator: 2586 review (és 4 csillag), Better Translator: 51 reivew (4 csillag). Igaz 99 cent, de ha annyival jobb lenne, nem többet töltötték/véleményezték volna? Miben vélted jobbnak?

    5. Store Deals felvéve a listára! Azt hittem ezt pótolja a myAppFree. Nem ugyanaz a kettő? :) Android után reméltem, hogy itt is lesz ilyen.

    (#10551) kolosanyi S3-ból csak is LTE a 2 GB RAM miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák