Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • terapeuta007

    aktív tag

    válasz #86564352 #93386 üzenetére

    Nemtom mekkora osszegnek képzeled el az átlagos nyugdijat. De ha egyedul marad egy oreg hazastars nelkul akkor orul ha a rezsit kifizeti meg vesz 1-1 csokit az unokaknak. Abbol az (ideális) 60-80ezerbol. De ennel kevesebbet is kapnak nehanyan.
    Ha a kommunizmusba leszázalékoltatta magát vagy akarmilyen mas okbol rendes nyugdijat kapó öregek kisebbsegben vannak. Meg ha még él a hazastarsuk akkor jobban jarnak bár nekem a masik nagyszuleim 2-en kapnak 120ezret ők már megengedhettek egy lapostévét maguknak mondjuk.

    De egyebkent nincsen szo arrol hogy en ezeket a gepeket karbantartanám. Meg szorakoznák velük. Évekkel ezelott raraktam azt a windows 10 lite-ot, akkor beallitottam, meg még jobban lecsupaszitottam raraktam operaminit es kesz. Mondtam nekik ha lassu nyomjak be a ccleanert. Le nem toltenek semmit csak netezes.
    Mennek amig megnem hal a vinyo bennuk..

    Ha ezek a roncsok még siman jok internetezesre akkor minek vegyenek ujat majdnem egy télre valo tuzifa áráért?

    Kit erdekel ha egy ilyen gép virusos lesz?

    Azt még ipad? Orulnek a billentyuzet egernek nemhogy nyomogassanak egy 10colos tularazott szart. Foleg ha már van otthon crt monitor meg minden a gephez.

    Visit a venti? Kit erdekel. Amugy en 2000ert vettem ventit es kicsereltem a procihuton levo ventit.(ragasztassal) szoval nem kell komplett uj hutot venni.

    Ez a nepi megfigyelesed jo ha a nyugdijasok felere lehet ervenyes. Ez nem nyugat europa meg amerika. Sőt hires amerikába is 15%os a munkanelkuliseg es vannak csorok,gettók.
    Szoval ausztraliaba meg eszak-eu nyugat-eu ban lehet
    megengedheti maganak minden nyugdijas de itt a fele sem.

    Amugy a windows 10 lite az ugyanugy megy ezeken a szarokon mint a windows xp ment.

    [ Szerkesztve ]

    Jimi Hendrix-Purple Haze

Új hozzászólás Aktív témák