Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz rumkola #83371 üzenetére

    Először nem ártana megismerned azt, amiről beszélni szeretnél! A DDU az egyik leghasznosabb program a mai bugos VGA-driverek körében, mivel ha hibás valamelyik, és eltávolítani se tudod, akkor nem nagyon tudsz máshoz nyúlni. A DDU teljesen letakarítja a driver-maradékokat, újbóli esélyt adva a rendszernek, annak újratelepítése nélkül. Nem hallottam, hogy bárkinél hibát okozott volna. Olyan van, hogy egyéb chipset drivert is lekap, de arra a megoldás egy szimpla win driver frissítés.

    A CCleaner használatát ugyan ki lehet kerülni, hisz közvetlenül, a böngészőből, és a TEMP mappából is tudsz törölni manuálisan, de mennyivel egyszerűbb ugye megnyomni egy gombot egy tiszta programban... És szintén nem okozott még senkinél sem gondot, csak ugye a nyomorékok szeretnek ebben a tudatban élni, akik nem ismerik és nem merik ezeket a programokat használni. A többit én se éltetem, de létezik az a pár kivétel, aminek épp elégszer hangot adtunk ahhoz, hogy eljusson az ilyen programoktól ódzkodók tudatáig is, hogy nincs ezekkel semmi gond.

    Szóval, ha nincs értelmes mondanivalód, csak idiótákozhatnákod akadt, az még nem indok arra, hogy beírj a közösbe - főleg ilyen általánosítást, ráadásul a rossz példával megtűzve.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák