Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz mmdms #78868 üzenetére

    Annyi problémát soroltál fel nem is tudok ezekhez hozzászólni máshoz igen:
    Először is pont a "legrosszabbkor" sikerült a váltásod a windwos 10-re. Még nekünk is akik az elejétől használják is új. (közel 3 éve használom)
    Másodszor hogy történt az átállás? Upgrade-el? Vagy tiszta telepítéssel, a rufus-t ajánlom erre célra. Ami még hasznos ezt már másoknak is írtam hogy kezdésnek engedd hogy windows magának feltegyen minden drivert stb. amit talál és próbáld meg így használni (értelemszerűne kivétel ezek alól azok a driverek amiket a windows nem tett fel vagy amit alapban érdemes manuálisan feltenni pl. VGA driver tipikus példa)

    Aztán ha így stabil működik akkor esetleg lehet frissíteni pár driver-t ha létszükségletnek érzed. A másik hogy gépházban érdemes ami nem kell azt kikapcsolni, letiltani stb.
    Ajánlom figyelmedbe a DWS progit lehet egyeseknek kicsit durva de hatásos UWP-s appokat egy kattintásra törli a másik kedvenc a O&O ShutUp10 ez is egy kiváló program.

    Ha tiszta telepítés után hagyod a windows által felpakolászni a drivereket - kivétel a vga az audió és esetleg aminek nem talál nálam pl. a Razer synapse az egérhez - után hagyod hogy lefrissítse magát stb. a gépházban történő megregulázás után jöhet a DWS és a Shutup 10 utána lesz egy jó minimalista rendszered.

Új hozzászólás Aktív témák