Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YASKATIR

    aktív tag

    válasz #86564352 #74116 üzenetére

    Igencsak vicces vagy, hogy idelinkelsz egy 2013-as cikket :DDD Mindossze ennyit talaltal?

    "ami elrontja a géped az nem malware?"

    Nem, nem malware. A windows update is tonkrevaghatja a geped, szoval a windows update malware? :DDD :DDD

    "Vagy csak írd be google-be: "

    Vagy ird be a google-be, hogy ccleaner problems, vagy windows update problems vagy potplayer problems vagy 7zip problems vagy barmilyen tetszoleges "problems" es talalni fogsz legalabb 10 olyan embert, akiknek allitolag tonkrevagta az X program a gepuket.

    Vicces is lenne, ha egy olyan program rontana el a gepet, ami WHQL drivereket rak fel (ti tisztaban vagytok egyaltalan, hogy mit jelent a whql?)

    "Milyen órákat vesztegetünk? Win10 magától felismer 99% ismert hardvert."

    Az ugye megvan, hogy en sosem allitottam mast, en azt mondtam, hogy a windows update-es driverek honapokkal vannak az aktualis whql driver mogott (mikori is az utolso windows update-es HD 5500 driver? Tobb mint 1 eves, mikori a legutolso whql driver? 2017 november).

    A bemasolt dologgal pedig az egvilagon nem bizonyitottal semmit (szerintem nem is erted, hogy mi van leirva, csak latod, hogy "china"), mivel egy amerikai ceg, amibe bevasaroltak magukat a kinaiak, es nem egy kinai ceg, amit ide sikerult hazudnotok

    Bar mit is varok egy olyan embertol, aki szerint minden malware ami elrontja a geped :DD Meg a malwarebytes is malware mivel elofordul, hogy olyan fertozott fajlt torol, ami bedonti az egesz rendszert.

    (#74117) movax: Ha az az ember szamlaval adja a a ramot meg a cpu-t akkor igen, mivel itt ez tortenik. Ismet leirom: whql.

    En itt be is fejeztem, mert ez mar nevetseges, ovodas szint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák